Liikkeenjohdon konsultointi

Finemor Oy toimii asiantuntijana avustaen liiketoiminnan ja yrityskauppaprosessien eri vaiheissa. Toimintamallimme ja onnistuneet toteutukset perustuvat käytännön kokemukseen ja henkilökohtaiseen kontaktiverkkoon kotimaassa ja kohdealueilla.

Finemorin avulla on mahdollista toimia tehokkaasti markkinoilla, joilla tarvitaan paikallisen kulttuurin tuntemusta, eri alojen erikoisosaamista ja henkilökohtaisia kontakteja.

Venäjän-kauppa Russian Flag

Toteutuksesta vastaavat ammattilaiset, joilla on vuosikymmenten kokemus Neuvostoliiton ja Venäjän kaupasta. Kokeneet ammattilaisemme hyödyntävät ymmärrystään venäläisistä ja osaamistaan siitä, kuinka kauppaa Venäjällä tehdään.

  • Kehitämme ajattelua strategisen johdon päätöksenteon tueksi – strategiset riskianalyysit, laaja-alaiset projektien arvioinnit ja räätälöity koulutus johdolle
  • Miten otetaan huomioon ns. "Russian Factor"?
  • Avustamme ulkomaisia yrityksiä yhtiöiden sekä toimintojen ostoissa Venäjältä
  • Avustamme venäläisiä yrityksiä yritysostojen ja sijoitusten tekemisessä ulkomaille

Kiina Chinese Flag

Länsimaisille yrityksille Finemor Oy tarjoaa laajan kontaktiverkoston ja käytäntöön perustuvaa markkinatietoutta sekä -osaamista. Yrityksellämme on kokemusta vienti- ja tuontitoimintojen koko ketjusta Kiinassa. Erikoisalaamme ovat alihankintaan ja logistiikkaan liittyvät toiminnot.

Kiinalaisille yrityksille Finemor tarjoaa informaatiota ja kontakteja EU-alueella. Toteutamme räätälöityjä toimeksiantoja kiinalaisten yritysten etabloituessa EU-alueelle.